به گزارش خبرنگار مهر، حامد شمس مدیر روابط عمومی وزارت کار، رفاه و تأمین اجتماعی در پستی توییتری از خرید هزار نسخه از مجله بخارا خبر داد. وی در این پست نوشته است: به پاس همه زحماتی که علی دهباشی در این سال‌ها برای فعالیت نشریه بخارا کشیده است و برای تشکر از علی دهباشی […]

به گزارش خبرنگار مهر، حامد شمس مدیر روابط عمومی وزارت کار، رفاه و تأمین اجتماعی در پستی توییتری از خرید هزار نسخه از مجله بخارا خبر داد.

وی در این پست نوشته است: به پاس همه زحماتی که علی دهباشی در این سال‌ها برای فعالیت نشریه بخارا کشیده است و برای تشکر از علی دهباشی اقدام به خرید هزار نسخه از این نشریه کرده‌ایم.

این اقدام هرچند منجر به روشن ماندن چراغ یک نشریه خواهد بود اما باید از مسئولین وزارت رفاه پرسید معیار انتخاب نشریه بخارا چه بوده است.

باید از مدیران وزارت رفاه پرسید که چرا سال‌های قبل دست به چنین کاری نزده‌اند و اصلاً چه معیاری برای انتخاب این نشریه داشته‌اند؛ ارتباطی بین سردبیر این نشریه و مسئولان وزارت رفاه وجود دارد یا صرفاً یک اقدام برای حمایت از نشریات است؟

ذکر این نکته ضروری است که بسیاری از نشریات و روزنامه‌ها در یک سال گذشته به دلیل بیماری کرونا و گرانی کاغذ با مشکلات متعددی روبرو شدند.

وزارت کار، رفاه و تأمین اجتماعی حامی افراد کم بضاعت در جامعه است و وظیفه‌اش این است که در تنگدستی حامی افراد باشد، سوال اینجاست که خرید هزار نسخه از یک نشریه که قیمت آن چیزی حدود ۵۰ هزار تومان است صرفاً برای تشکر از زحمات یک تنه علی دهباشی بوده است؟ یعنی برای تشکر از زحمات یک روزنامه‌نگار باید از بیت‌المال استفاده کرد؟

مقتضی است است که آقای شمس همان‌طور که توئیت خرید هزار نسخه از شماره نوروزی مجله بخارا را زده است، محل ردیف بودجه و لزوم این کار را هم رسماً اعلام کند تا ذی‌نفعان وزارت کار، رفاه و تأمین اجتماعی هم در جریان قرار بگیرند.